Kokoii


Kokoii je naziv stabla koje raste na Havajima i ima crno-bijeli orašasti plod, koji zbog fosfornih spojeva svijetli kad ga se otvori. Ogrlicu od plodova kokoii smiju nositi samo šamani koje smatraju svetima. 
Plod je zaštićen ljuskom poput kuće, što simbolizira skrovitost, povratak kući i osjećaj zadovoljstva.

kokoii
vraća sjaj svakom licu.

Voćnu  kiselinu trebalo bi koristiti svakodnevno 4 tjedna. Budući da se koža regenerira svakih 28 dana, nakon 4 tjedna potpuno će se obnoviti i ponovo zablistati.

VAŽNO: Kod korištenja voćne kiseline lice se prethodno ne smije čistiti. Stoga je najbolje da preparat ujutro nanesete na kožu i ostavite da upije 10 do 15 minuta.

Još jednom napominjemo da se lice ne smije prethodno čistiti, jer bi to moglo dovesti do isušivanja kože, stoga što voćna kiselina sadrži  tenzide. Radi se o kombiniranom proizvodu „2 u 1“.

Preparat ne izaziva skoro nikakve iritacije, a nakon nanošenja može se javiti osjećaj golicanja, što je sasvim normalno. Nakon korištenja mogu se javiti nečistoće koje su iz dubinskog sloja epiderme prodrle na površinu.

Voćna kiselina smije se nanositi i na područje oko očiju te na kapke, jer ne sadrži nadražujuća ulja. To će zategnuti kapke i smanjiti bore oko očiju. Preparat treba isprati s dosta vode. Nanijeti i na vrat te dekolte.